Szállítás - Kiss Akkumulátor Szaküzlet - Kissakkuszakuzlet

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szállítási parterünk a GLS futárszolgálat:

GLS Hungary - Minőségben piacvezető Európában

...ez a GLS Hungary cégfilozófiája, amit mindenki, aki a GLS-nél dolgozik, igyekszik minden nap megvalósítani.

Belföldi piac ismerete nemzetközi szaktudással - ez a GLS Hungary erőssége és eredményességének kulcsa. Partnereinknek magas szintű csomagszállítást kínálunk: minőséget kiváló árakkal, megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.

A GLS General Logistics Systems – európai cég, amely megbízható, magas minőségű, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt. A GLS 36 európai országra kiterjedő csomagdisztribúciós rendszert működtet, részben saját tulajdonú, részben partner cégek útján.

A GLS Hungary 1998 óta van jelen a magyar csomagpiacon. A GLS lelkes magyar csapatának törekvése, hogy a magyar mezőny élvonalába emelje a céget, sikeres volt. Az időgarantált, belföldi csomagszállításban a GLS teljesítménye élenjáró, a csomagkezelés technológiája, a csomaginformáció elérhetősége, a kiszállítási mutatók egyaránt a minőséget és a megbízhatóságot társítják a helyi piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatás kínálathoz.

A GLS Hungary az időgarantált – 24 órás (következő munkanapi kézbesítés) – csomagszállításra koncentrál, belföldi termékei tág súlyhatárokon belül, a csomagszállítással kapcsolatosan felvetődő igényekre, az érték növelő szolgáltatások széles skálájával, rugalmas megoldásokat kínálnak.

A belföldi csomagszállításon túl a GLS az Európába irányuló exportban is kedvező megoldásokat nyújt, időgarantált export csomagszállítási kínálata a direktdisztribúció lehetőségeit kínálja, az Európai Unió országaiba, kedvező feltételekkel.

A GLS Hungary szívesen vállalja, hogy Megbízóival közös projekteket dolgozzon ki az új piaci lehetőségek kiaknázására.

Kiss Akkumulátor szaküzlet szállítmányozási partnere

Szállítási díjtáblázat

Súlykategóriák

Ár / csomag

2 Kg-ig

1 860.- Ft

3 Kg-ig

2 125.- Ft

5 Kg-ig

2 250.- Ft

10 Kg-ig

2 390.- Ft

15 Kg-ig

2 520.- Ft

20 Kg-ig

2 810.- Ft

25 Kg-ig

3 065.- Ft

30 Kg-ig

3 350.- Ft

40 Kg-ig

7 535.- Ft

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz